Farmfood Fresh Menu (buiten de koelkast)

Nieuw Farmfood Fresh Menu

Na twee jaar ontwikkelen heeft Farmfood de perfecte, buiten de koelkast houdbare, alternatief voor diepvries vers-vlees voeding voor honden. De ontwikkeling heeft die tijd nodig gehad omdat de samenstellingen van de Farm Food Fresh diepvries-maaltijden zo dicht mogelijk te benaderen, maar dan in een buiten de koelkast houdbare verpakking.

Alleen pure en natuurlijke ingrediƫnten worden gebruikt en Farm Food Fresh Menu bevat geen kunstmatige additieven zoals chemische antioxidanten, conserveermiddelen, bindmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen. Het is een goede bron van natuurlijke prebiotica voor een gezonde en stabiele darmflora. Farm Food Fresh Menu is zeer smakelijk voor uw hond en de verteerbaarheid is optimaal. Farm Food Fresh Menu is bijzonder goed te mengen met Farm Food HE.

Het assortiment bevat 2 soorten die zijn gebaseerd op de samenstellingen van Farm Food Fresh diepvriesvoedingen en beide zijn beschikbaar in een 125 gram's pouch en een 300 gram's pouch. Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet en Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet

Farm Food Fresh Menu is 100% natuurlijk en rijk aan prebiotica wat zorgt voor een gezonde en gebalanceerde darmflora. Farm Food Fresh Menu heeft een zeer goede acceptatie en de verteerbaarheid is optimaal. Farm Food Fresh Menu is bijzonder goed te mengen met Farm Food HE.

Farm Food Fresh Menu is een All Life Stages hondenvoeding: geschikt voor Ɣlle honden: van puppy tot aan senior!